Liceul Teoretic "Ion Creangă"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Liceul Teoretic "Ion Creangă" » Tehnologii informationale » Calculatorul meu

Calculatorul meu

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Cine are calculator mai performant?

0

2

un calculator performant nu este neaparat un notebook sau unul de masa.Un calculator bun trebuie in primul rind sa ne protejeze vederea si desigur sa fie inzestrat cu o memorie buna pentru a putea efectua cele mai diverse operatii

0

3

Fiecare socoate după necesităţile sale: pentru cineva performant este acel cu un SO de ultima modă, pentru alţii acel care poate derula jocuri ultra moderne, iar pentru unii acel care are o multimedie puternică. Eu cred că menirea calculatorului este în asigurarea ajutorului în calcule grele şi în instrument de comunicare.

0

4

cel mai performant calculator este cel care lucreaza da vederea cit de performant nu ar fi tot tio strici cea mai buna metoda de a pastra sanatatea nu va trebuie calculatoare

0

5

da vederea ti-o strici, dar lucrind corect cu pauze de odihne, cu luminatia corecta a locului de munca, cu distanta corecta dintre calculator si ochi, cred ca se poate de lucrat fara probleme la calculator. acum nu mai cred ca nu ne mai putem descurca fara calculatoare, caci caum avem de realizat deverse referate,de cautat diferite opere care nu le gasim in bibliotece.ASA CA LUCRATI LA CALCULATOR, DAR NU UITATI DE SANATATE SI DE TIMPUL PETRECUT IN FATA LUI.

+1

6

Sunt de acord cu tine,sanatatea e mai presus decit toate....daca noi nu vom avea grija de ea,atunci cine?Calcuratorul este scaparea noastra ca pentru ore avem nevoie de unele informatii,referate...dar totusi trebuie sa avem grija sa nu stam mult in fata calculatorului.

0

7

Cine a zis că calculatorul e pericol pentru sănătate?
Dar mai sunt şi nişte reguli de securitate , care trebuie respectate: 1 lecţie de informatică, în special clasa a 7-a
1. Din acelaş punct de vedere e şi televizorul periculos: tot are radiaţie, concetraţia vederii, ...
Atunci care-i diferenţa? Doar televizorul priviţi toţi şi nu ziceţi că-i periculos.
2. Tot o sursă de pericol e şi telefonul mobil: sursă de radiaţie electromagnetică ce acţionează asupra multor organe, dar nimeni nu lasă acest "pericol" şi îl folosesc chiar şi cînd nu e cazul.
3. Mai sunt multe aparate electrice care produc un anumit zgomot, care la fel nu e favorabil pentru sănătate. Însă nimeni nu refuză comodităţile în numele sănătăţii.

+1

8

Daca ai probleme cu vederea iti cumperi un proiector, un procesor, mouse si tastatatura si alegi un perete gol si LET'S Go. Daca sa ne uitam mai bine totul e periculos, apoi ce sa nu facem nimic, si sa nu faci nimic e periculos caci te apuca lenea.

+1

9

Sunt toate periculoase,dar ce sa facem daca ni-am obisnuit cu ele...
De exemplu,pentru calculator:
1.respectarea regurilor.
2.stind in fata calculatorului doar citeva ore,dupa care se face putina pauza.
3.pozitia corecta,spatele drept si o anumita departare fata de calculator.
Urmind aceste reguli nu este nici un pericol pentru sanatatea noastra calculatorul...

0

10

intadevar  colculatorul  este periculos,  dar  nu  pentru  cei  care  stiu  sa  se  foloseasca. Insa  este  foarte  folositor  !

0

11

Drept spus ! Calculatorul e periculos pentru viata, dar in ziua de azi ce nu e periculos?Daca  vom respectam regulile totul va fi OK

0

Вы здесь » Liceul Teoretic "Ion Creangă" » Tehnologii informationale » Calculatorul meu

создать форум